רכיבים:

750 גרם תפוחי אדמה אפויים עם קליפתם וקלופים
225 גרם קמח
130 גרם קמח תפוחי אדמה
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים את הקמח, התבלינים והשמן. לשים את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד.
2. צרים נקניקים מאורכים וחותכים לרוחב 1 ס”מ.
3. מסדרים את הניוקי על תבנית עם נייר אפיה. אופים כ-10 דקות בחום של 70 מעלות. לאחר מכן מעבירים למקפיא.
4. מרתיחים מים עם מלח ומעבירים את הניוקי ישירות מהמקפיא אל תוך המים הרותחים. נותנים לניוקי לצוף ומבשלים עוד 2 דקות ומעבירים לרוטב שאתם אוהבים (עגבניות, פטריות, שמנת ועוד).

Share Button