רכיבים:

½1 כוסות אורז
1 כוס אטריות ביצים
3 כוסות מים רותחים
½1 כפות שמן
קורט מלח

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את האטריות, עד שהן משחימות.
2. מוסיפים את האורז ומבשלים כשתי דקות (חשוב לערבב כל הזמן את האורז, על מנת שהאטריות לא ישרפו).
3. מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מערבבים ומכסים את הסיר.  מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר.
4. לאחר כ – 20 דקות בישול, מכבים את האש ופותחים את מכסה הסיר לפרק זמן קצר ביותר ( על מנת שהאדים יצאו). מכסים שוב את הסיר ומשהים כשהמכסה סגור למשך כ – 3 דקות.

 

Share Button

תפריט נגישות