רכיבים:
1 כוס אורז (לא שטוף)
9 כפות סוכר לבן
3 כפות חלב
מעט קינמון, לעיטור
מעט קוקוס טחון, לעיטור
מעט אגוזי פקאן שבורים, לעיטור
אופן ההכנה:
1.מכניסים את האורז לסיר הבישול וממלאים מים קרים, עד לגובה של כ – 4 ס”מ מעל לגובה האורז ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הסוכר ומנמיכים את הלהבה למינימום. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים במשך כ – 25 דקות, עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי. (האורז צריך להישאר רטוב).
3. מוסיפים את החלב, מסירים את המכסה ומרתיחים שוב. מנמיכים שוב את הלהבה, מכסים חלקית ומבשלים עד שהחלב נספג כמעט לגמרי (בערך 17 דקות בישול).
4. מעבירים לקעריות ומצננים. מקשטים בקינמון, קוקוס ושברי פקאן ומגישים פושר או קר.