רכיבים:

1 ביצה
250 מ”ל חלב
150 מ”ל מים (במידה ורוצים שהבלינצ’סים יהיו דקים)
200 גרם קמח
1 כף סוכר
קורט מלח
1 כף שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הרכיבים לקערת המערבל. מערבלים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
  2. מחממים מחבת מיוחדת לבלינצ’ס ומשמנים ב – ½ כפית שמן. (במהלך הכנת הבלינצ’סים, יש לוודא כי המחבת משומנת מספיק, במידת הצורך משמנים עוד).
  3. יוצקים  ½ מצקת מרק ומסובבים את המחבת  (שהבלילה תכסה את כל המחבת).
  4. כאשר שולי הבלינצ’ס מתקשים מעט, הופכים לצידו השני.
  5. הבלינצ’ס חייב להיות מאוד דקיק, בערך כ 2 מ”מ עובי.
  6. מניחים את החביתיות אחת על השנייה עד לסיומה של הבלילה.
Share Button

תפריט נגישות