רכיבים:
400 גרם קמח
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
3 ביצים, מופרדות חלבון/חלמון
40 גרם סוכר
125 גרם חמאה, מומסת
קורט אבקת סוכר וניל
300 מ”ל חלב (לא קר)
אופן ההכנה:
- לקערת המיקסר יוצקים את החלבונים ומקציפים, עד לקבלת קצף יציב. מעבירים את הקצב לקערה קטנה ושומרים בצד.
- מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, הסוכר, סוכר הווניל, המלח, החמאה המומסת ואת שלושת החלמונים ומקציפים.
- מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבלים עד לקבלת תערובת נוזלית (לא נוזלית מידי) וללא גושים של קמח.
- מקפלים לקערה את קצף החלבונים וממשיכים לערבל עד שהוא נטמע בתערובת.
- יוצקים את התערובת למכונת ייצור הוופל ומוציאים לאחר שצבעו זהוב מכל הכיוונים.