רכיבים:

400 גרם קמח
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
3 ביצים, מופרדות חלבון/חלמון
40 גרם סוכר
125 גרם חמאה, מומסת
קורט אבקת סוכר וניל
300 מ”ל חלב (לא קר)

אופן ההכנה:

  1. לקערת המיקסר יוצקים את החלבונים ומקציפים, עד לקבלת קצף יציב. מעבירים את הקצב לקערה קטנה ושומרים בצד.
  2. מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, הסוכר, סוכר הווניל, המלח, החמאה המומסת ואת שלושת החלמונים ומקציפים.
  3. מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבלים עד לקבלת תערובת נוזלית (לא נוזלית מידי) וללא גושים של קמח.
  4. מקפלים לקערה את קצף החלבונים וממשיכים לערבל עד שהוא נטמע בתערובת.
  5. יוצקים את התערובת למכונת ייצור הוופל ומוציאים לאחר שצבעו זהוב מכל הכיוונים.

 

 

Share Button

תפריט נגישות