רכיבים:

1 חציל בינוני
4 כפות טחינה גולמית
מיץ מ – ½ לימון
2 שיני שום,  כתושות
חופן כוסברה,  קצוצה

אופן ההכנה:

1. קולים את החציל, ממתינים שיתקרר וקולפים אותו  (ישנן מספר דרכים: 1.  על גריל גז או פחם. 2. על הגז הביתי (כאן חשוב להכניס את החציל לאחר הקלייה לשקית ניילון אטומה. הקילוף לאחר מכן יהיה קל יותר).
2. לאחר קילוף החציל,  קוצצים אותו דק מאוד בעזרת סכין מטבח גדולה ומערבבים היטב עם שאר החומרים.
3. ניתן לעטר במעט טחינה ולפזר מעל מעט עלי כוסברה קצוצים גס.

 

 

Share Button

תפריט נגישות