רכיבים:

10 יחידות עגבניות תמר אדומות (גדולות ככל שניתן)
10 יחידות עגבניות שרי צהובות
3 מלפפונים קלופים
150 גרם (2/3 קופסה) בולגרית מעודנת 3%
3 כפות “גיל”
2 כפות עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1. חורצים בשליש העליון של כל עגבנייה חתך (כמעט עד הסוף) ובעזרת כפית פריזאית או כפית קטנה מוציאים את ליבת העגבניות, מניחים את העגבניות הפוך על מנת שהנוזלים יצאו.
2. חותכים את המלפפונים ל- 10 פרוסות בעובי 2 ס”מ לפחות ובעזרת כף פריזאית או כפית קטנה חופרים מעט ליצירת גומה.
3. בקערה מפוררים בעזרת הידיים את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הלבן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים בעזרתו את העגבניות והמלפפונים.
5. עורכים בצלחת הגשה, בוזקים את העירית הקצוצה ומגישים.

Share Button

תפריט נגישות