רכיבים:
1 כוס שברי עוגיות פתי בר (ניתן להשתמש גם בפתי בר בטעם שוקולד)
1 כוס קוואקר
½ כוס קינואה
4 – 5 כפות אבקת קקאו
5 – 6 כפות שמן קוקוס
1 כוס חלב סויה
4-5 כפות סילאן
½ כוס אגוזים או שקדים (לבחירתכם), קצוצים
½ כוס שוקולד מריר, מגורר
שבבי קוקוס לעיטור
אופן ההכנה:
1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום נמוך – בינוני (175º).
2. בקערה בינונית מערבבים היטב את הרכיבים, עד שמתקבלת תערובת לחה מעט. (במידה והתערובת יבשה מידי, יש להוסיף מעט חלב סויה).
3. מרפדים בנייר אפייה את התבנית ומשמנים אותה קלות. צרים בעזרת הידיים כדורים מהתערובת ומסדרים על גבי התבנית במרווחים אחד מהשני.
4. אופים במשך 10 – 13 דקות.
5. מוציאים מהתנור, מצננים.
6. מגלגלים את כדורי השוקולד בקערה עם שבבי קוקוס.