רכיבים:

1 כרוב לבן, פרוס לרצועות דקות
4 גזרים, קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
3 פלפלים אדומים,  פרוסים לרצועות דקות
1 בצל, קלוף וקצוץ דק
4 כפות רוטב סויה (מומלץ דל נתרן)
2 כפות רוטב טריאקי
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט אבקת שום גבישי
מעט שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

1. מחממים במחבת גדולה מעט שמן זית.
2. מוסיפים את הגזר ומבשלים אותו במשך כ – 3 דקות (עד שיתרכך מעט).
3. מוסיפים את הפלפלים, הכרוב והבצל ויוצקים את הטריאקי והסויה. מערבבים היטב ומוסיפים את התבלינים.
4. מקפיצים ביחד במשך 6 דקות (עד שהירקות מתרככים. חשוב לשים לב שלא יתרככו יתר על המידה).

Share Button