רכיבים:

1 חב` קמח תופח מאליו (350 גר’)
1 כוס קמח רגיל
200 גר` מרגרינה בטעם חמאה, בקוביות
1 גביע שמנת חמוצה
150 גר` גבינת גלעד, מגוררת
150 גר` גבינת פטה מלוחה
50 גר` גבינת צ`דר צהובה,  מגוררת
2 בצלים גדולים,  קצוצים
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
2. לשים את הרכיבים, עד לקבלת  בצק חלק. צרים כדור, עוטפים בניילון ומקררים לשעה – שעתיים.
3. מגלגלים כדורים בקוטר 2-3 ס“מ  ומניחים על תבנית משומנת (במרווחים בין כדור לכדור).
4. מכניסים לתנור שחומם לחום בינונית ( 180º) למשך כחצי שעה.

 

Share Button

תפריט נגישות