רכיבים:

250 גרם שוקולד מריר איכותי
40 גרם חמאה
40 גרם סוכר
6 חלבונים
4 חלמונים
½ ליטר שמנת מתוקה
10 גרם ג’לטין
מעט קוניאק/ ברנדי

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד ביחד עם החמאה
  2. מחממים את הג’לטין עם מעט מים במיקרוגל למשך חצי דקה ומוסיפים לתערובת השוקולד והחמאה. (יש לערבב את התערובת עם כף).
  3. להוסיף לתערובת את החלמון ולהמשיך לערבב עם כף בעדינות.
  4. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר עד לקבלת בלילה יציבה, ומקפלים לתערובת השוקולד. ממשיכים לערבב בעדינות עם כף.
  5. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר כשנהיית קצפת יציבה מקפלים אותה אל תוך תערובת השוקולד לתערובת אחידה. מוסיפים את הקוניאק.
  6. מחלקים את התערובת אל תוך כוסות הגשה מתאימות ומכניסים אותן למקרר למשך שעתיים.


המאמר מובא לכם בחסות מונייר – קייטרינג חלבי בעל מומחיות בהגשה על מגשי אירוח מנות של פינגר פוד.

Share Button

תפריט נגישות