הכמויות המוצגות במתכון זה מתייחסות למנה אחת.
כמובן שבמידה ורוצים להכין מעל לנה אחת, יש להגדיל הכמויות.
רכיבים:
מלוואח
המלית:
25 גרם חמאה לטיגון
50 גרם גבינת קצ’קבל, מגורדת דק
100 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
טבעות זיתים ירוקים, חתוכות דק מאוד
½ עגבנייה קטנה, חתוכה לקוביות
1 ביצה קשה, חתוכה דק
מעט בצל ירוק, קצוץ דק
מלח, פלפל שחור טחון
2 כפות אורגנו יבש
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה ממיסים את החמאה. מטגנים את המלוואח צד אחד. (עדיין לא הופכים את המלוואח).
3. הופכים את המלוואח לצידו השני. על הצד המטוגן מפזרים באופן שווה את הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, את הביצה הקשה ואת יתר הרכיבים.
4. מכסים את המחבת במגבת, מנמיכים הלהבה ומטגנים במשך 2 – 3 דקות (עד שהגבינות נמסות).
5. בעזרת שני מזלגות, מגלגלים את המלוואח לרול (כשתערובת הגבינות בחלקו הפנימי).
6. מגישים חם.