רכיבים:

1 חציל בלאדי
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
1 צ’ילי ירוק קצוץ
250 גרם לבנה (labane)
עלי זעתר טריים
מלח

אופן ההכנה:

1. קולים את החציל על להבות הגז/על הגריל. מקררים ומפרידים את בשר החציל מקליפתו. (קל יותר יהיה להפריד מתחת למי ברז זורמים).
2. במעבד מזון מעבדים את בשר החציל, הלבנה,  שיני השום, 2 כפות שמן זית ומלח.
3. מעבירים את הממרח לצלחת.
4. מזלפים כ-2 כפות שמן זית ומפזרים מעל צ’ילי קצוץ ועלי זעתר טריים.

Share Button

תפריט נגישות