רכיבים:
2 גבעולי כרישה בינוניים, שטופים וקצוצים
2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים
5 גבעולי סלרי + עלים, שטופים וקצוצים
½ חבילת פטרוזיליה, קצוצה
1 כף קמח
1 כף אבקת מרק עוף
1 פלפל חריף, קצוץ דק
3 ליטר מים רותחים
3 כפות שמן
מלח, פלפל ופפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. בסיר הבישול מחממים את השמן. מוסיפים את הכרישה, תפוחי האדמה והסלרי ומערבבים עד לריכוך הירקות.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
3. מוסיפים את הקמח, אבקת המרק והתבלינים, מוסיפים גם את המים ומערבבים.
4. טועמים ומתקנים תיבול.
5. בעזרת בלנדר ידני (מוט) טוחנים את המרק עד לקבלת מחית חלקה.