רכיבים:
1 חבילה (300 גרם) של אטריות אורז
1 קופסת שימורי אפונה ירוקה
½ חבילת שעועית ירוקה, קפואה
1 צרור בצל ירוק
3 כפות שמן זית
2 שיני שום, כתושות
2 כפיות גינג’ר, קצוץ דק
3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצלים הירוקים.
2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, האפונה והשעועית יחד עם השום והג’ינג’ר, עד שהירקות מתרככים.
3. מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן (רצוי לשבור אותן לפני הבישול, כדי שיהיה קל לאכול ולערבב). מסננים ומעבירים לקערה.
4. מערבבים את הירקות יחד עם האטריות. יוצקים מעל את רוטב הסויה ומערבבים היטב.