רכיבים:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 ענף רוזמרין, קטן
מעט מלח
1 ליטר חלב
מיץ מלימון אחד
מד חום
אופן ההכנה:
1. מחממים בסיר את השמנת המתוקה ואת החלב (לא להרתיח בשלב זה).
2. מוסיפים את ענף הרוזמרין, המלח ומיץ הלימון ומבשלים על להבה נמוכה במשך 30 דקות מבלי לערבב. (חשוב להשתמש במד חום ולשמור על טמפרטורה של עד 80º).
3. לאחר שנוצרים בסיר גושי גבינה קטנים , מפסיקים הבישול.
4. לוקחים חיתול בד ושופכים במרכזו את תכולת הסיר.
5. תולים את החיתול במשך מספר שעות, על מנת שהנוזלים יצאו.