סלט גזר, תפוחים ודבש.
רכיבים:
4 גזרים גדולים קלופים, מגוררים גס
4 תפוחי עץ קטנים חמצמצים, מגוררים גס
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן–יין לבן
2 כפות שמן שומשום
4 כפות שומשום קלוי
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
לקישוט:
עלי בייבי
אופן ההכנה:
1. שמים את כל חומרי הסלט בקערה ומערבבים היטב בידיים.
אופן ההגשה:
לוקחים קערה אישית ודוחסים לתוכה רבע מתערובת הסלט. מהדקים והופכים על צלחת למנה ראשונה. מקשטים בעלי בייבי ומגישים.