סלט גזר, תפוחים ודבש.

רכיבים:

4 גזרים גדולים קלופים, מגוררים גס
4 תפוחי עץ קטנים חמצמצים, מגוררים גס
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן–יין לבן
2 כפות שמן שומשום
4 כפות שומשום קלוי
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

לקישוט:

עלי בייבי

אופן ההכנה:

1. שמים את כל חומרי הסלט בקערה ומערבבים היטב בידיים.

אופן ההגשה:

לוקחים קערה אישית ודוחסים לתוכה רבע מתערובת הסלט. מהדקים והופכים על צלחת למנה ראשונה. מקשטים בעלי בייבי ומגישים.

Share Button

תפריט נגישות