רכיבים:
2 פרוסות לחם
1 כפית רוטב פסטו
2 פרוסות גבינה צהובה
½ עגבניה, פרוסה
מעט עלי רוקט (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מורחים את רוטב הפסטו על שתי פרוסות הלחם.
2. מניחים על גבי פרוסת לחם אחת את הגבינה הצהובה, מעליה מסדרים את פרוסות העגבניה.
3. מניחים את עלי הרוקט וסוגרים את הכריך בפרוסה השנייה.
4. שמים בטוסטר, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה.
הערה: ניתן להוסיף לטוסט כיד הדמיון הטובה: בצל, פטריות, תירס, גבינה בולגרית, זיתים ועוד.