רכיבים:

300  גרם טופו
2 כפות רוטב חריף-מתוק
1 כף רוטב טריאקי
מלח, פלפל
2 שיני שום,  כתושות
1 כפית שמן
1 בצל בינוני,  קצוץ
4 גזרים, קלופים וקצוצים דק
½ כרוב בינוני, קצוץ דק
1 סלסלת נבטים סיניים
1 סלסלת פטריות שמפניון,  פרוסות
1 כפית שמן שומשום
1 כפית זנגביל מגורד טרי
כמה טיפות טבסקו

אופן ההכנה:

1. מכניסים את הטופו לקערה קטנה, מוסיפים כף סויה, כף רוטב טריאקי ותבלינים , מערבבים היטב ומשרים למשך כחצי שעה.
2. במחבת ווק גדולה מחממים כפית שמן שומשום ומאדים את הבצל הקצוץ.
3. מעבירים את הטופו (ללא הנוזלים) לווק ומטגנים אותו עד להשחמה. בסיום הטיגון, מוציאים ומעבירים לכלי נפרד.
4. מאדים קלות את שאר הירקות בנוזלים שבווק,  תוך כדי ערבוב מתמיד.
5. מחזירים את הטופו לווק, מערבבים ומוסיפים את חומרי המשרה שנותרו בקערה. מוסיפים את שמן השומשום, כף סויה, זנגביל וטבסקו, מערבבים ובודקים תיבול.

Share Button