רכיבים:

שמן לטיגון
1 בצל גדול,  פרוס
1 שקית גרעיני תירס, קפוא
½ שקית לקט אפונה וגזר, קפוא
½ שקית שעועית ירוקה חצויה, קפואה
2 פלפל אדום, חתוך לרצועות
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן במחבת, ומטגנים בו את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
  2. מוסיפים את התירס ומטגנים במשך 10 דקות על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם.
  3. מוסיפים את האפונה והגזר, את השעועית והפלפל האדום. מתבלים באבקת המרק, במלח ובפלפל ומערבבים.
  4. מוסיפים מים רק עד לכיסוי התירס.
  5. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.

 

 

Share Button