רכיבים:
1 ליטר חלב
100 גרם קורנפלור
100 גרם סוכר
4-5 טיפות תמצית מי ורדים
אפשרויות לקישוט: אגוזים טחונים, קינמון, סירופ פטל, פיסטוק טחון
אופן ההכנה:
1. מחממים שני שליש מכמות החלב בסיר.
2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
3. לקערה נפרדת מוסיפים את שליש החלב הנותר וממיסים בו את הקורנפלור. מערבבים היטב עד שכל הגושים מתפרקים ונוצרת תערובת אחידה וסמיכה.
4. מנמיכים את הלהבה לסיר החלב הרותח ומוסיפים את תערובת החלב והקורנפלור אליו, תוך כדי בחישה מתמדת. ממשיכים בערבוב עד שהתערובת סמיכה.
5. מטפטפים לסיר את מי הוורדים ומערבבים.
6. מורידים מהאש, מוזגים לכוסות ההגשה ומשהים בצד עד שהמלבי יתקרר לטמפרטורת החדר.
7. מכניסים למקרר לשעה וחצי – שעתיים (עד שהמלבי נקרש).
8. מוציאים מהמקרר, מקשטים האפשריות הקישוט ומגישים.