רכיבים:

1 חבילת נודלס, מבושלים לפי הוראות יצרן
½ פלפל אדום
½ פלפל ירוק
4 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לאורכם
½  שורש סלרי, קצוץ דק
2 גזרים, קלופים וחתוכים לגפרורים
½ חבילת נבטים
½ כרובית, חתוכה לפרחים
1 כף סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף צ’ילי מתוק
1 כף שמן זית
3 שיני שום, כתושות
1 כף סילאן
1 כפית ג’ינג’ר מגורד
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים היטב את הירקות והרטבים (פרט לנבטים ולנודלס) ומשהים למשך 15 דקות.
2.  מחממים בווק עמוקה 2 כפות שמן. כשהשמן רותח ומכניסים את הירקות ומערבבים.
3. מקפיצים את הירקות, עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
5. מוסיפים את הנודלס והנבטים, מערבבים ומסירים מהאש.

Share Button

תפריט נגישות