רכיבים:
1 חבילת נודלס, מבושלים לפי הוראות יצרן
½ פלפל אדום
½ פלפל ירוק
4 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לאורכם
½ שורש סלרי, קצוץ דק
2 גזרים, קלופים וחתוכים לגפרורים
½ חבילת נבטים
½ כרובית, חתוכה לפרחים
1 כף סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף צ’ילי מתוק
1 כף שמן זית
3 שיני שום, כתושות
1 כף סילאן
1 כפית ג’ינג’ר מגורד
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים היטב את הירקות והרטבים (פרט לנבטים ולנודלס) ומשהים למשך 15 דקות.
2. מחממים בווק עמוקה 2 כפות שמן. כשהשמן רותח ומכניסים את הירקות ומערבבים.
3. מקפיצים את הירקות, עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
5. מוסיפים את הנודלס והנבטים, מערבבים ומסירים מהאש.