רכיבים:
40 גרם שמרים
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
¼ כוס שמן
1 ביצה
½3 כוסות מים פושרים
750 גרם קמח
שמן קנולה, לטיגון
אופן ההכנה:
1. לקערת המיקסר מוסיפים את הרכיבים (למעט הקמח) ומערבלים במשך כשתי דקות.
2. מוסיפים בהדרגתיות את הקמח, תוך כדי ערבול, עד לקבלת בצק רך. (במידה והבצק מתחיל מעט להתקשות, יש להפסיק להוסיף הקמח).
3. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומשהים בצד להתפחה של כשעה. (מידי 20 דקות, לשים בעזרת הידיים את הבצק, מכסים וממשיכים להתפיח).
4. מחממים בסיר עמוק את השמן.
5. תולשים בעזרת הידיים מהבצק ויוצרים צורת בייגלה. מכניסים לשמן כשהוא חם מאוד.
6. כאשר צד אחד מזהיב, הופכים את הפסינג’ים לצד השני.
7. עורמים את הפסינג’ים המוכנים בצלחת הגשה ומפזרים מעל סוכר.