עוגיות גרנולה ופירות יער.
רכיבים:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
½ כוס סוכר דמררה
1 ביצה, טרופה
1 כוס גרנולה
¾ כוס קמח מלא
¼ כפית מלח
½ כפית אבקת אפייה
¼ כוס פירות יער מיובשים (אוכמניות, פטל, חמוציות וכו’)
אופן ההכנה:
1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום בינוני (180º).
2. בקערה בינונית טורפים את החמאה והסוכר. מוסיפים את הביצה, טורפים ולאחר מכן את יתר הרכיבים. מערבבים היטב, עד שהתערובת אחידה.
3. מרפדים את תבנית האפייה בנייר, בעזרת כף לוקחים מהתערובת ומניחים את העוגיות על גבי הנייר.
4. אופים במשך 12 – 14 דקות או עד שהעוגיות משחימות.