רכיבים:

½ חבילה (250 גרם) ספגטי (אפשר להכין גם עם צורות פסטה אחרות)
1 כף שמן זית
1 שן שום, כתושה
3 כפיות בזיליקום,  קצוץ (השתמשתי בקוביות קפואות)
3 כפיות אורגנו, קצוץ (השתמשתי בקוביות קפואות)
20 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפסטה/ספגטי  לפי הוראות היצרן.
2. מחממים במחבת עמוקה את שמן הזית, מוסיפים את השום ועשבי התיבול ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהם מפיצים ריח. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומטגנים מספר דקות, עד שהעגבניות מתרככות והקליפה שלהן מתקמטת.
3. מערבבים את הפסטה עם הרוטב.

Share Button