רכיבים:

1 חבילת פסטה צינורות
½ צרור עלי בזיליקום טריים, קצוצים
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
1 שן שום, כתושה
קורט פלפל שחור
1 שקית קטנה של גבינה צהובה, מגוררת
מעט גבינת פרמז’ן, מגוררת

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שופכים את מי הבישול ומשאירים את הפסטה בסיר.
2. מחממים על להבה גבוהה מחבת עמוקה מעט. מוסיפים את החמאה. לאחר שהחמאה נמסה, מנמיכים את הלהבה.
3. מוסיפים את עלי הבזיליקום ואת רצועות הפלפל האדום, מערבבים ומטגנים עד שהם משחימים קלות.
4. מוסיפים את השמנת המתוקה, את השום הכתוש והפלפל השחור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
5. מנמיכים את הלהבה ומערבבים במשך כ – 3 דקות.
6. מוסיפים את הגבינה המגוררת, מערבבים מעט ומסירים מהאש.
7. יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים היטב ומפזרים מעל מגבינת הפרמז’ן.

Share Button

תפריט נגישות