רכיבים:

4 כוסות קמח
1 שקית שמרית
1 כפית סוכר
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח

לרוטב העגבניות:

8 עגבניות בשלות מגוררות (או 1 קופסת שימורים גדולה של עגבניות משומרות מרוסקות)
קורט סוכר
1 כפית מלח
1 בצל קטן, קלוף וקצוץ דק
2 שיני שום, כתושות ( ניתן להכין גם ללא השום)

תוספות:

גבינה צהובה, טבעות זיתים, גרגרי תירס, טונה, פטריות, קוביות פלפלים ועוד כיד הדמיון הטובה

אופן ההכנה:

1. מחברים למיקסר וו לישה. לקערת המיקסר מוסיפים את רכיבי הבצק ומעבדים, עד לקבלת בצק גמיש.
2. בקערה בינונית מערבבים היטב את רכיבי רוטב העגבניות.
3. מרדדים את הבצק ומניחים על גבי תבנית האפייה.
4. בעזרת מברשת, מורחים שכבה נדיבה של רוטב על גבי הבצק.
5. מניחים את התוספות המועדפות עליכם באופן אחיד על גבי שטח הפיצה.
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני ( 180º), עד שהגבינה נמסה וקצוות הפיצה מזהיבות.

Share Button

תפריט נגישות