רכיבים:
½3 כוסות קמח
½ חבילת שמרית
1 כף מלח
1 כף סוכר
1 כוס מים
¼ כוס שמן זית
גבינה צהובה מגוררת/מוצרלה
תוספות:
תירס, זיתים, אננס, אנשובי, פטריות, בצל, עגבניות, פלפל, ברוקולי, עלי רוקט ועוד כיד הדמיון הטובה
אופן ההכנה:
1. מחברים למיקסר וו לישה. מוסיפים לקערת המיקסר את הרכיבים ומערבלים היטב, תוך כדי הוספת המים. (אם הבצק עדיין יבש מידי, יש להוסיף מים).
2. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים במשך 20 דקות.
3. מרדדים את הבצק לעובי של 1 – ½1 ס”מ ומפזרים מעל את הגבינה.
4. מוסיפים את התוספות שבחרתם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (200º).
5. אופים עד שקצוות הפיצה מזהיבות.