רוטב עגבניות שרי

רכיבים:

4 כפות שמן זית
2 שיני שום,  קצוצות
400 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר מקופסת שימורים)
2 כפות רסק עגבניות
½ סלסלת עגבניות שרי, חצויות
עשבי תיבול (עדיף טריים)  – בזיליקום, אורגנו, טימין
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1. מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים שום ומערבבים כמה שניות.
2. מוסיפים עגבניות שרי ועשבי תיבול ומערבבים במשך מספר דקות.
3. מוסיפים את העגבניות ומרוסקות, את רסק העגבניות ו – ¼ כוס מים, מערבבים עד שהרוטב מגיע לסמיכות רצויה.
4. מתבלים במלח ופלפל.

Share Button

תפריט נגישות