רכיבים:

1 חבילת פטוצ’יני, מבושל לפי הוראות היצרן
6 עגבניות מרוסקות
5 – 6 עגבניות מיובשות
½ כוס יין לבן
4 שיני שום
6 כפות שמן זית
¼ מיכל שמנת מתוקה
3 פלפלוני צ’ילי
מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את השום,  עד שהוא מתחיל להשחים מעט.
  2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, פלפלוני הצ’ילי, העגבניות המיובשות והמלח ומבשלים במשך 10 דקות.
  3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. לאחר שרתח, מנמיכים את הלהבה.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה ובוחשים במשך כדקה.
  5. מורידים מהאש, שופכים על הפסטה.
Share Button

תפריט נגישות