רכיבים:
1 חבילת פטוצ’יני, מבושל לפי הוראות היצרן
6 עגבניות מרוסקות
5 – 6 עגבניות מיובשות
½ כוס יין לבן
4 שיני שום
6 כפות שמן זית
¼ מיכל שמנת מתוקה
3 פלפלוני צ’ילי
מלח
אופן ההכנה:
- מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את השום, עד שהוא מתחיל להשחים מעט.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, פלפלוני הצ’ילי, העגבניות המיובשות והמלח ומבשלים במשך 10 דקות.
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. לאחר שרתח, מנמיכים את הלהבה.
- מוסיפים את השמנת המתוקה ובוחשים במשך כדקה.
- מורידים מהאש, שופכים על הפסטה.