רכיבים:

1 חבילת פסטה מבושלת ע”פ הוראות היצרן
1 בצל בינוני, קצוץ
מעט שמן זית
1 שן שום, קצוצה
פלפל שחור גרוס,מלח
קורט אגוז מוסקט
¾ כף אבקת מרק פטריות/בצל
1 קופסת שימורי פטריות, חתוכות
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
מעט גבינת פרמז’ן, מגוררת

 .
אופן ההכנה:
 .
1. במחבת עמוקה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל.
2. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את הפלפל השחור, אגוז המוסקט, המלח ואבקת המרק, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול ( במידת הצורך).
4. יוצקים את מיכל השמנת, מערבבים ומבשלים במשך מספר דקות עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם.
5. יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומפזרים מעל מגבינת הפרמז’ן.
Share Button

תפריט נגישות