רכיבים:
200 גרם גבינה מלוחה
200 גרם גבינת ברינזה
פלפל או מלפפון ירוק, קצוצים בינוני
גמבה טרייה או כבושה, קצוצה בינוני
1 מלפפון חמוץ, קצוץ בינוני
50 גרם זיתים ירוקים
50 גרם זיתים שחורים
½ צרור פטרוזיליה, קצוץ
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
1. חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, מוסיפים את הפלפל, הגמבה הזיתים והמלפפון החמוץ כשהם חתוכים לקוביות בגודל קוביות הגבינה.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה והשמנת, מערבבים הכל יחד.