רכיבים:
6 תפוחי אדמה
3 ביצים
1 בצל גדול, פרוס לטבעות
מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
½ צרור פטרוזיליה, קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מכניסים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) לסיר, ממלאים מים עד לכיסוי ומבשלים עד שהם מתרככים.
2. מוסיפים לסיר את הביצים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות (עד שהביצים מוכנות).
3. מסירים מהאש, ממלאים בסיר מים קרים. לאחר שתפוחי האדמה והביצים מתקררים מעט, קולפים אותם.
4. חותכים לקוביות ומניחים בקערה, מוסיפים פטרוזיליה, בצל סגול, מיץ לימון ושמן זית ומערבבים..