הכמויות מיועדות להכנת 50 יחידות.

רכיבים:

לבצק:

1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים
½ כוס שמן
מעט מלח
2 כפות סוכר (לא הכרחי)
½1 כוסות מים

למילוי:

250 גרם גבינה מלוחה
250 גרם גבינה קשה אחרת – חמד או צפתית
1 ביצה

לציפוי:

1 ביצה טרופה
שומשום

אופן ההכנה:

הבצק:

1. מערבבים את החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2. יוצרים כדורים קטנים, מרדדים בעזרת מערוך כל כדור לעיגול בצק.

המלית:

1. במעבד מזון, קוצצים את הבצל, הפטריות והעגבניות. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים.

הרכבת המנה:

1. במרכז כל עיגול בצק מניחים כף מהמלית, סוגרים ומהדקים.
2. מניחים בתבנית אפייה משומנת. אופים במשך 30 דקות בחום בינוני (180º).
3. מוציאים מהתנור, עורמים אחד על השני ומקררים. ניתן גם להקפיא.

Share Button

תפריט נגישות