רכיבים:
מספר זוגי של פרוסות לחם
½ כוס עלי ריחן, טריים
4 כפות שמן זית
2 כפות ממרח זיתים שחורים
1 עגבניה בשלה, פרוסה לעיגולים דקים
100 גרם גבינת מוצרלה, פרוסה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. את עלי הריחן שוטפים היטב במים.
2. מחממים במחבת קטנה 2 כפות שמן זית ומאדים את עלי הריחן. ממליחים מעט ומערבבים.
3. מעבירים את תכולת המחבת למעבד מזן ומעבדים לתערובת גסה.
4. לוקחים את פרוסות הלחם ובשמן הזית הנותר מברישים אותו.
5. על פרוסה אחת מהסנדביץ’ מורחים את ממרח הזיתים ועל הפרוסה העליונה מורחים את ממרח הריחן.
6. מניחים על הפרוסה התחתונה את גבינת המוצרלה ואת העגבניות, ממליחים ומפלפלים וסוגרים הסנדביץ’.