רכיבים:

200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
2 כפות גדושות של קמח
100 גרם אבקת סוכר
¼ כפית מלח
¼ כוס חלב
ריבת תות שדה (למילוי)
אבקת סוכר,  לקישוט

אופן ההכנה:

1. למעבד המזון מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת הסוכר. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים בפולסים קצרים, עד שמתקבל בצק גבשושי.
2.  מעבירים לקערה ומוסיפים בהדרגה את החלב. לשים את הבצק, עד שהוא הופך לרך ואחיד.
3. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעתיים, עד שיתייצב.
4.  מחממים את תנור האפייה לחום בינונית (180º).
5. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי של כ – ½ ס”מ.
6. בעזרת כוס עגולה קורצים מהבצק עיגולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. את שאריות הבצק מרדדים וקורצים שוב.  הפעם, במרכזו של כל עיגול, קורצים עיגול קטן  יותר (בקוטר של 3 ס”מ).
8. אופים במשך כ – 10 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
9. מניחים כפית מריבת התות במרכז כל עיגול שלם ומעל מניחים את העיגול (שבמרכזו יש חור), כך שמתקבל סנדוויץ’.
10. מפזרים מעל אבקת סוכר.

 

 

 

 

 

Share Button

תפריט נגישות