רכיבים:

3 ביצים
½ כוס סוכר לבן
½ כוס סוכר חום
¾ כוס סילאן
¼ כוס מיץ תפוזים
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
½ כוס שמן קנולה
1 כוס תה לא ממותק פושר רצוי בטעם צ‘אי מסלה
3 כוסות קמח (2 מלא + 1 כוס לבן או ההפך- לפי הטעם)
2 כפיות קינמון, מוסקט, ציפורן- תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. לתוך קערת מערבל מכניסים את הביצים והסוכר ומערבלים. מוסיפים את השמן והסילאן וממשיכים בערבול.
2. מממשיכים לערבל ויוצקים לסירוגין את שאר החומרים הרטובים והיבשים עד שהתערובת אחידה וללא גושים.
3. משמנים תבנית סיר פלא או 2 תבניות אינגליש קייק ומפזרים מעל מעט סוכר.
4. אופים בחום בינוני  (180º) עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

 

 

 

Share Button