רכיבים:

חבילת עוגיות פתי בר (2 שרוולים), מפוררת ביד
100 גרם חמאה
1 חבילת שוקולד מריר
2 כפות סוכר
2 מכלים שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
1 חבילת פודינג בטעם וניל
תבנית אפיה קפיצית

אופן ההכנה:

1. משטחים את שברי הפתי בר בתבנית האפייה.
2. בסיר בינוני ממיסים את החמאה. מכניסים את השוקולד המריר ומערבבים באטיות עד שהשוקולד נמס.
3. מוסיפים כוס חלב וסוכר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.  מוודאים שהתערובת אחידה.
4. יוצקים את תכולת הסיר לתבנית האפייה ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
5. לקערת המיקסר מוסיפים את השמנת המתוקה, כוס החלב והפודינג ומערבלים עד לקבלת תערובת קרמית אחידה.
6. בעזרת לקקן יוצקים ומשטחים את הקרם בתבנית.
7. מכניסים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.

הצעת הגשה:  לקשט בסוכריות.

Share Button

תפריט נגישות