רכיבים:
5 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
½ כוס משמשים חתוכים לקוביות
½ כוס סוכר חום
2 כפות ברנדי
3 ביצים
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
½ כוס מיץ תפוחים
2 כוסות קמח ללא גלוטן
½ כוס קוקוס
אופן ההכנה:
1. יוצקים את הברנדי לקערה בינונית, מוסיפים את הסוכר החום, המשמשים והתפוחים ומשרים למשך כ – 30 דקות.
2. מוסיפים לקערת המיקסר 3 ביצים וכוס סוכר ומקציפים.
3. לאחר הקצפת הביצים, מוסיפים את השמן, מיץ התפוחים, ½1 כוסות קמח והקוקוס וממשיכים בערבול, עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחממים את תנור האפייה לטמפרטורה של 170º.
5. מוסיפים לקערה בינונית את ½ כוס הקמח הנותר, מוסיפים מעט מים ולשים, עד לקבלת בצק.
6. מרדדים הבצק וחותכים בעזרת סכין לרצועות באורך קוטר התבנית וברוחה של 3 ס”מ.
7. יוצקים את התערובת _שבסעיף 4) לתבנית אפייה עגולה 24 ס”מ.
8. מותחים מעל העוגה את רצועות הבצק שתי וערב.
9. אופים במשך 50 דקות.