רכיבים:

לבצק:

4 כוסות קמח
כף שמרית או כף שמרים יבשים
כפית סוכר
¼ כפית מלח
כף שמן זית
½1 כוסות מים פושרים

לרוטב:

300 גרם מוצרלה מגוררת
½ קופסה עגבניות מרוסקות (בערך כוס)
כפית אורגנו
קורט פלפל גרוס
¼ כפית סוכר
¼ כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב לבצק גמיש.
2. מניחים בתבנית נייר אפיה ובעזרת מברשת מורחים עליו כפית שמן זית.
3. משטחים את הבצק על ניר האפייה המשומן.
4. מערבבים את חומרי הרוטב ללא הגבינה.
5. יוצקים ומפזרים את הרוטב באופן שווה על הבצק.
6. מפזרים למעלה את הגבינה.
7. מחממים תנור לחום גבוה (200º)  ואופים במשך 12 דקות או עד שהבצק מוכן וקצוותיו משחימות.

Share Button

תפריט נגישות