רכיבים:

2 מצות
4 פרוסות גבינה צהובה
2 כפות רסק עגבניות או קטשופ
בצל, פטריות, פרוסות עגבניות דקות  (ניתן להוסיף כל תוספת המועדפת עליכם)
קורט אורגנו, צ’ילי חריף, זעתר, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. פורסים על משטח העבודה מגבת מטבח.
2. מרטיבים את המצות ומניחים אותן על גבי המגבת למשך כעשרים דקות.
3. חותכים בזהירות כל מצה לרבעים שווים בגודלם.
4. מורחים על המצות רסק עגבניות ומעליו מפזרים תבלינים.
5. מניחים את הגבינה הצהובה ומפזרים באופן שווה את התוספות שבחרתם.
6. אופים בתנור בחום בינוני, (180º),  עד להתכת הגבינה.

Share Button

תפריט נגישות