רכיבים:
1 כדור בצק פיצה (לחץ כאן)
1 כף שמן זית
1 בצל קטן, קצוץ
350 גרם בשר בקר רזה
1 כף סלסה
125 גרם תירס מתוק מקופסה, מסונן
¼ כוס רסק עגבניות
¾ כוס גבינה צהובה לבחירתכם, מגוררת
1 אבוקדו – מקולף ומעוך למחית
מיץ מ – ½ לימון
מעט שעועית ירוקה, מבושלת
30 גרם נאצ’וס
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור מראש לחום גבוה (200º). משמנים תבנית אפייה.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כמה דקות. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות.
3. מוסיפים את רוטב הסלסה, התירס והשעועית. מביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב מתמיד ומסירים מהאש.
4. מרדדים את בצק הפיצה כדי שיתאים לתבנית. מפזרים מעל הבצק את רסק העגבניות, את הבשר המטוגן עם הבצל, הסלסה, תירס, השעועית ואת הגבינה. אופים כ-15-20 דקות, או עד שבצק הפיצה זהוב.
5. מערבבים את האבוקדו עם מיץ הלימון, מניחים כף אחת של התערובת במרכז הפיצה. את השאר מניחים על הנאצ’וס, כתוספת – ומגישים.