רכיבים:

מכינים בצק לפיצה (לחץ כאן)
רוטב פיצה  (לחץ כאן)
3 עגבניות גדולות, חתוכות לקוביות
זיתים שחורים
1 פלפל ירוק גדול, חתוך לקוביות
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה, מגוררת
גבינה צהובה, מגוררת


אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום גבוה של 220º.
2. מרדדים את בצק הפיצה לעובי של ½ ס”מ ועליו מורחים מרוטב הפיצה.
3. מפזרים שכבה דק ואחידה מהגבינות המגוררות.
4. מפזרים מעל זיתים שחורים ומעט קוביות עגבניות קטנות (משאירים עוד קצת בצד).
5. מפזרים עוד שכבה דקה של גבינה מגוררות.
6. מניחים מעל הגבינה את יתר קוביות העגבניות, את הפלפלים ואת הבצל.
7. מכניסים את הפיצה לתנור למשך 25 דקות.
9. אופים עד שהדפנות מזהיבות.
Share Button