רכיבים:
1 כוס קמח לבן
1 שקיק אבקת אפייה (10 גרם)
2 כפות סוכר
1 קרטון קטן של שוקו סויה
2 כפות שמן קנולה
חופן אגוזי פקאן, קצוצים גס
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים את הרכיבים היבשים.
2. מוסיפים את הרכיבים הרטובים, מערבבים הכל יחד עד שמתקבלת תערובת אחידה.3. במחבת שטוחה מחממים מעט שמן. כשהמחבת חמה, לוקחים מעט מהבלילה בעזרת מצקת יוצקים פנקייק. הופכים לאחר כדקה (כשמתחילות להיווצר בועות) ויוצקים שוב. כך מכינים את כל התערובת.
4. מניחים על גבי המלחת פנקייק. מעטרים באגוזי הפקאן ומעל מוסיפים מייפל.