רכיבים:

 20 גרם חמאה
4 כפות סוכר
¼1  כוסות חלב
2 ביצים
¼1 כוסות קמח תופח
¼1 כוסות אינסטנט פודינג בטעם וניל

לקישוט:

פירות חתוכים וסירופ מייפל

אופן ההכנה:

 
  1. במחבת בינונית ממיסים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מכבים את האש ומקררים 5 דקות.
  2. שמים בקערה את הסוכר, חלב וביצים ומערבבים אותם במטרפה ידנית.
  3. מוסיפים את החמאה ומערבבים.
  4. בקערה בינונית נפרדת מערבבים היטב את הקמח עם הפודיניג.
  5. לקערה הראשונה (הרטובה) שופכים ½ כוס קמח ומערבבים עד אשר הוא נטמע בעיסה.
  6. חוזרים על התהליך עד גמר הקמח.
  7. מחממים את המחבת עם החמאה על אש בינונית. מניחים במרכז המחבת 2 כפות של בלילה.
  8. מפזרים מעט את הבלילה בעזרת כף עד שהפנקייק מקבל צורה עגולה בגודל של פיתה קטנה.
  9. כאשר מופיעות בועות על הפנקייק, הופכים לצידו השני. מטגנים עד ששני הצדדים זהובים.
  10. מוציאים את הפנקייק ושמים בצלחת הגשה.  ממשיכים בתהליך עד לסיום הבלילה.
  11. מניחים את הפנקייק על גבי צלחת הגשה ומעטרים בפירות החתוכים ובסירופ מייפל.
Share Button

תפריט נגישות