רכיבים:
1 צרור עלי מנגולד שטופים
6 קישואים, מגוררים
חופן פטרוזליה, קצוצה
בצל גדול, קצוץ
1 – 2 ביצים
1 גביע גבינה לבנה או קוטג’
פלפל שחור גרוס, מלח
אופן ההכנה:
1. חותכים את עלי המנגולד כך שאת העלים הירוקים מעבירים למעבד מזון ואת גבעולי העלים (החלק הלבן) שמים בצד.
2. מרתיחים מים בסיר וחולטים את גבעולי העלים. בסיום מוסיפים את הגבעולים למעבד המזון ומוסיפים גם את יתר מרכיבי המתכון.
3. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה בצבע ירוק.
4. מחממים את תנור האפייה לטמפרטורה בינונית (180º).
5. יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס ואופים במשך כ – 45 דקות.