רכיבים:
1 שקית ברוקולי קפוא (800 גרם)
1 כרובית גדולה, פרחים מופרדים
1 תפוח אדמה גדול
1 בצל
2 קישואים
1 גביע קוטג’
1 גבינה בולגרית מגורדת (מומלץ, אך לא חובה)
3 ביצים
½1 כוסות קמח תופח
2 כפות אבקת מרק פרווה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. ממלאים מים בקערה ומוסיפים 3 כפות מלח. מכניסים את פרחי הברוקולי והכרובית למי המלח ומשרים במשך כ – 30 דקות.
2. שוטפים במים מתוקים. מעבירים את הפרחים לסיר בישול, ממלאים מים ומבשלים עד שהפרחים מתרככים.
3. מסננים את מי הבישול, מעבירים את הפרחים לקערה נפרדת ומרסקים את הפרחים בעזרת ממחה פירה.
4. לקערת הברוקולי והכרובית מגררים בפומפיה גסה את הקישואים, הבצל ותפוחי האדמה. סוחטים ושופכים הנוזלים.
5. מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים היטב.
6. משמנים קלות את תבנית האפייה, יוצקים התערובת ואופים בטמפרטורה בינונית (180º) במשך 45 דקות.