מרכיבים

¾ – 1 כוס קמח לבן + 2 כפות מלח לבן
¼ כוס מים
150 גרם מרגרינה
3 – 4  בצלים, קצוצים דק
2 ביצים
1 כוס חלב
1 קופסת שימורי פטריות חתוכות
300 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח
פלפל

אופן ההכנה :

1. לקערה בינונית מוסיפים ¾ – 1 כוס קמח, מים ומרגרינה ולשים, עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
2. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב קלות.  מצננים מעט. מוסיפים למחבת את הביצים, את יתרת הקמח , את הגבינה הצהובה, קופסת הפטריות וכוס החלב.
3. מתבלים במלח ופלפל.
4. משטחים באופן אחיד בתבנית פיירקס מלבנית.
5.  מעל לבצק, יוצקים את תערובת הבצל והפטריות. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
6. בתנור אפייה שחומם לחום בינוני (180°) ואופים במשך  40 דקות.
7. מסירים את רדיד האלומיניום ומשאירים את הפשטידה להשתזף בתנור לעוד 15 דקות.

 

Share Button