רכיבים:

2 בצלים קלופים וקצוצים
2 קופסאות פטריות חתוכות
4 ביצים
1 גביע קוטג’
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 שמנת עמידה
קורט פלפל שחור
קורט מלח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת בינונית מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה.
2. מוסיפים שמנת מתוקה, אבקת מרק פטריות ומערבבים עד שהשמנת מסמיכה.  מסירים מהאש.
3. בקערה בינונית מערבבים יחדיו את הפטריות, הקוטג’ והביצים. מתבלים במלח ופלפל.
4. יוצקים את התערובת שבקערה עם הבצל והשמנת שבמחבת ומערבבים.
5. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת קלות.
6. אופים בטמפרטורה בינונית (180º) במשך 30-45 דקות.

 

Share Button

תפריט נגישות