רכיבים:

250 גרם גבינה כחושה
3 קישואים
ביצה
2 כפות קמח
2 כפות שמנת
5 צנוניות
בצל ירוק
מלפפון

אופן ההכנה:

1. חוצים 3 קישואים קלופים לאורכם, זורים עליהם מעט מלח, מכינים תערובת המכילה: 2 כפות קמח, ביצה, ¼ כוס מים וטובלים בה את הקישואים. משהים את הקישואים בתערובת למשך 10 דקות.
2. מחממים מחבת עם כמות שמן נדיבה ומטגנים את הקישואים.

אופן הכנת המילוי:

1. מערבבים 250 גרם גבינה לבנה כחושה עם 2 כפות שמנת מלח ופלפל ומוסיפים לגבינה בצל ירוק קצוץ דק, צנוניות קצוצות, מלפפון טרי או כבוש קצוץ לקוביות. את המילוי יוצקים בין 2 פרוסות קישואים. ניתן ליצוק מיונית מעל

Share